Csoportfoglalkozások

  • Mindfulness tréning
    • 8 alkalmas meditáció a mindennapok örömtelibb megélésére. A mindfulness – tudatos jelenlét – egy ítélkezésmentes, elfogadó, a jelen pillanatra fókuszáló speciális figyelmi állapot és tudati beállítódás. Fontos egészségvédő hatással bír, kizárja a múlton való rágódást és a jövővel kapcsolatos aggodalmaskodást -csökkentve a depresszió, a szorongásos problémák kialakulásának veszélyét-, javul a jelen és önmagunk elfogadásának képessége, a figyelmi kapacitásunk és megküzdő képességünk.
  • Irodalomterápiás csoport
    • Önbizalom fejlesztése, saját egyéni igényeink felmérése, megismerése, megszilárdulása, társas kapcsolatok gazdagítása könyvek és egyéb dokumentumok (film, zene, kártyajátékok) segítségével, melyek áthangolják vagy épp megerősítik attitűdjeinket, pozitív irányú fejlődéshez segítve a csoportdinamika hatásával. A szövegek élményszintű feldolgozásával az egyén mélyebb önismeretre tehet szert, támogatva mentális egészségét és jóllétét.

A csoportfoglalkozások a pandémia függvényében igény szerint, megfelelő számú résztvevővel indulnak, további információkért keressen bizalommal!